2

Pouzdan partner u građevinarstvu

Višedecenijsko iskustvo i preko 100.000 m² izgrađenog stambenog i poslovnog prostora na domaćem tržištu su garancija kvaliteta naše buduće gradnje. Naše nekretnine Novi Sad čine lepšim jer je građevinarstvo ono u čemu smo najbolji.

Poseban akcenat stavljamo na izgradnju nekretnina sa visokim stepenom energetske efikasnosti. Širimo ekološku svest u sferi stanovanja tako što koristimo opremu i materijale koji maksimalno štede energente koji su biorazgradivi i pogodni za reciklažu.

Stanovi koji štede

Najsavremenijim metodama i tehnologijom izgradnje primenjenom u našim zgradama štedite na računima za troškove grejanja i troškove vode.

Uvećanje vašeg budžeta

Koristite novac za stvari koje Vam najviše znače! Kupovina stana u izgradnji i smanjenje troškova života povećava vrednost Vašeg kućnog budžeta.

Lakše do kredita

Pomažemo Vam da podignete stambeni kredit za nekretnine. Emerald Hill će Vam pružiti podršku pri podizanju kredita kod poslovnih banaka.

Danube Residence

Sime Matavulja, Telep

Galerija

Opis objekta
Danube Residence

Emerald Danube Residence je projektovana tako da spoji sve prednosti života u gradu sa pogodnostima koje pruža život van gradske sredine. Smeštena je u neposrednoj blizini Dunava i Limana 4 u ulici Sime Matavulja broj 5, uz sam produžetak Bulevara Evrope.

Samim svojim lokalitetom, stanarima će obezbediti uživanje u životu nadomak reke i zelenih oaza koje je okružuju. Odlično je povezana sa drugim delovima grada mrežom javnog prevoza, što je čini idealnom za sve ljubitelje prirode koji vole da im grad bude na dohvat ruke.

Stanovi u izgradnji
banka i klijenti

Lakše do kredita

Podizanje kredita nikad nije bilo lakše.

Mi verujemo svojim klijentima. Pomažemo Vam da podignete stambeni kredit za nekretnine. Ukoliko vas zanimaju štedljivi stanovi, Novi Sad i mogućnost podizanja stambenog kredita, Emerald Hill će Vam pružiti podršku pri podizanju kredita kod poslovnih banaka.

Garden Residence

Orlovića Pavla, Detelinara

Galerija

Opis objekta
Garden Residence

Objekat “Emerald Garden Residence” ima suterenski parking prostor na dva nivoa sa 105 prostranih garažnih mesta, i pažljivo dizajniranu, samoodržavajuću zelenu površinu koja pokriva poslovni kompleks u prizemlju zgrade, pružajući užitak stanarima u momentima opuštanja, čijim prizorima su okruženi. Zeleni krovovi utiču na mikroklimu smanjenjem zagrevanja mikrolokacije, kao i na uštedu energije za hlađenje u letnjem periodu.

Prizemlje “Emerald Garden Residence” namenjeno je za poslovne prostore. Dovoljno je prostrano i optimalno isprojektovano da zadovolji potrebe komercijalnih sadržaja.

Iznad prizemlja, na pet etaža, smešteno je 84 stambene jedinice, različite sobnosti i kvadrature, projektovane da funkcionalnošću i vrhunskim kvalitetom izrade prevaziđu očekivanja svojih budućih vlasnika.

Untitled design (7)

Reference

Vila Emerald

Vila Emerald

Emerald Residence 1

Emerald Residence 1

Naši partneri

Hansgrohe logo
Knauf logo
Shindler logo
Velux logo
Wienerberger logo

Kontakt

MENI
Right Menu Icon