MANJI RAČUNI


STANOVI KOJI

ŠTEDE ZA VAS

01

UŠTEDA

TOPLOTNE ENERGIJE

70% DO 80%

Ugradnjom kotlarnice koja greje samo zgradu u kojoj Vi živite, u određenim objektima omogućili smo našim kupcima mogućnost štednje i do 80%. Ovim putem nemate celogodišnje troškove grejanja koje biste inače plaćali u slučaju da ste uvezani na gradsko daljinsko grejanje. Vaši troškovi su vezani samo za količinu gasa koju Vi lično potrošite za grejanje Vašeg stana.

02

UŠTEDA

NA POTROŠNJI VODE

DO 50%

U saradnji sa našim partnerom, kompanijom Hansgrohe, u naše stanove ugradili smo česme sa EcoSmart tehnologijom, koje Vam omogućavaju uštedu u potrošnji vode i do 50%. Ova tehnologija zasniva se na mešanju vazduha sa vodom, ispuštajući potrebnu količinu vode za Vaše potrebe ujedno pružajući osećaj punoće mlaza. Način na koji radi ova tehnologija možete pogledati ovde:


Pogledajte video prezentaciju:

03

UŠTEDA

NA ZVUČNOJ I

TOPLOTNOJ ENERGIJI

Sa ponosom ističemo da smo ostali dosledni našem prepoznatljivom stilu gradnje: spoljni "sendvič" zidovi sa izolacijom od kamene vune od 10cm i pregrade između stanova su od pune cigle od 25cm + malter.
Ovakvim pristupom svim našim kupcima, obezbeđujemo pored izuzetne toplotne izolacije i odličnu zvučnu izolaciju a na taj način, značajno povećavamo ne samo ekonomsku, već i upotrebnu vrednost svakog našeg objekta.

04

ZELENI KROVOVI:

ZDRAVO ŽIVITE I

UŠTEDITE

Osim što estetski ulepšavaju Vašu okolinu, zeleni krovovi takođe pomažu u smanjenju troškova rashlađivanja i grejanja tako što snižavaju temperaturu u Vašoj ulici i povećavaju izolaciju krovnih površina.

05

KVALITETNI PARKET

ŠTEDI ZA VAS

GARANCIJA 30 GODINA

Mi ne tretiramo naše podove hemikalijama već ih tretiramo prirodnim lakom i uljima. Mi stojimo iza našeg kvaliteta i garantujemo vam da će podovi trajati najmanje 30 godina.

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU STANOVA NA NOVIM LOKACIJAMA:

VILA
PRESTIGE

Ekskluzivni objekat sa 16 stambenih jedinica.
Tri stana po etaži sa prelepim dvorištem, hobi kutkom i zelenom površinom.

VILA
EMERALD

Luksuzna vila od ukupno tri stana sa sređenim dvorištem i obezbeđenim garažama za svakog vlasnika stana.

EMERALD RESIDENCE

Objekat na uglu ulica Ilirske i Kiš Ernea u blizini Bulevar patrijarha Pavla je sklonjen od buke i sa malim brojem stanova po ulazima.


KONTAKT

Biće nam drago da nas kontaktirate

06

Tel: 381 64 820 8603
E-mail: stanovi@emeraldhill.rs
Adresa: Bulevar vojvode Stepe br. 52
Novi Sad, Srbija

5 + 10 =

LinkedIn
Facebook
Instagram