Oblikujte Vaše snove
nameštajem

Naša poslovna misija nije da samo gradimo stanove, već želimo da gradimo domove, prostore sa dušom i stilom. Želimo da kupci naših stanova dobiju mnogo više nego što je to uobičajeno na tržištu.

Koliko god zgrada bila kvalitetno zidana, koliko god oprema i ugrađeni materijali bili fantastični i funkcionalni, za osećaj pravog doma potrebno je nešto više.

Zato smo pokrenuli sopstvenu fabriku nameštaja, uposlili vrhunske stručnjake za dizajn enterijera i proizvodnju nameštaja.

Kreativni proces počinje razgovorom. Kupac dobija priliku da, u konsultaciji sa našim Stefanom Tomićem, direktorom ovog sektora, sve svoje želje i snove vidi materijalizovane u predlogu uređenja enterijera svog budućeg stana.

Iskustvo, volja, znanje i obrazovanje su naši glavni aduti kod opremanja prostora. Mi ne dizajniramo samo enterijer, već i atmosferu u njemu. Življenje u prostorima koje mi opremimo je neponovljivo iskustvo.

Svaki komad nameštaja je pažljivo osmišljen prema karakteristikama stana i osobinama ličnosti kupca. Detalji su naša posebna strast. Sveže, originalne ideje, uklopljene u svetske trendove ili sasvim prilagođene posebnim željama kupca, čine stan pravim domom, mestom kome jedva čekate da se vratite.

Porodice rastu, napreduju, raduju se i dele najsrećnije trenutke u svojim domovima. Zato oni moraju da budu savršeni. Sve svoje snage ulažemo u ostvarenje ovog cilja.

Postoji i niz praktičnih razloga da se odlučite za opremanje svog novog stana u našoj režiji.

Kada dobijete ključeve praznog stana, koji treba da sami namestite, predstoji vam mukotrpno obilaženje salona nameštaja, pregledanje kataloga, potraga za majstorima, čekanje na njih, zivkanje, podsećanje, moljakanje da završe preuzeti posao, da montiraju nameštaj, rasvetu, kuhinju… a onda dolaze razočarenja. Nešto klapće, nešto drugo škripi, zapinje… ormar nije stabilan, pod nogu stola treba podmetati podloške, a sve je novo. To je tako frustrirajuće.

Umesto da uživa u svom porodičnog gnezdu, čovek se nervira zbog neprofesionalnosti drugih, ne može da se opusti upravo u onom kutku kojem je to primarna svrha – u svom stanu.

Kada mi opremamo stan, sve je savršeno uklopljeno i funkcionalno. Mi znamo svaki milimetar tog stana, poznajemo materijale, opremu, majstori smo u izradi i montaži. Odlično ćemo razumeti vaše potrebe i zahteve i pretočiti ih u nameštaj i dizajn prostora. Ulaskom u enterijer koji smo mi dizajnirali i opremili, ulazite u bajku koju zovemo pravim životom. Svaka pojedinost je upravo onakva kakvom ste je oduvek želeli. Vaša mašta je materijalizovana i odjednom, živite u njoj.

Opremanje stana u saradnji sa nama je i finansijski praktičnije. Sav ugradni nameštaj, plakari, cipelarnici, komode, spavaći kreveti, kuhinjski elementi, ormani, trpezarijski sto, rasveta i sl. ulaze u cenu stana, tako da je PDV na njih 10%, a ne 20% kako je inače, ako se posebno kupuju. U tom smislu, cela suma ulazi u stambeni kredit kod poslovne banke, za kupce koji se odluče za ovan način finansiranja, te se njihov budžet rasterećuje i oslobađa obaveze znatnog ulaganja neposredno pre useljenja.

Osim stanova koje sami gradimo, možemo da opremimo i prostore koje već posedujete.

Javite nam se da oblikujemo Vaše snove!

MENI
Right Menu Icon