01

Ušteda toplotne energije do 50%

Ugradnjom gasne kotlarnice koja greje samo zgradu u kojoj Vi živite, u objektima koje smo do sada izgradili, omogućili smo našim kupcima mogućnost štednje i do 50%. Ovim putem imate troškove grejanja samo u grejnoj sezoni.

01

02

Ušteda na potrošnji vode do 50%

U saradnji sa našim partnerom, kompanijom Hansgrohe, u naše stanove ugradili smo česme sa EcoSmart tehnologijom, uz koje je benefit ušteda u potrošnji vode i do 50%. Ova tehnologija zasniva se na mešanju vazduha sa vodom, ispuštajući potrebnu količinu vode za Vaše potrebe ujedno pružajući osećaj punoće mlaza.

03

Ušteda na zvučnoj i toplotnoj energiji

Sa ponosom ističemo da smo ostali dosledni našem prepoznatljivom stilu gradnje: spoljni „sendvič” zidovi sa izolacijom od kamene vune od 10 cm i pregrade između stanova su od pune cigle od 25 cm + malter.
Ovakvim pristupom svim našim kupcima, izuzetna toplotna izolacija zidova i odlična zvučna izolacija su obezbeđene, a na taj način, značajno povećavamo ne samo ekonomsku, već i upotrebnu vrednost svakog našeg objekta. Toplotna energija ostaje u objektu, a benefit ušteda je višestruk.

03

04

Zeleni krovovi

ZDRAVO ŽIVITE I UŠTEDITE

Osim što estetski ulepšavaju Vašu okolinu, zeleni krovovi takođe pomažu u smanjenju troškova rashlađivanja i grejanja tako što snižavaju temperaturu u Vašoj ulici i povećavaju izolaciju krovnih površina.

05

Kvalitetni parket štedi za Vas

Garancija 30 godina

Mi ne tretiramo naše podove hemikalijama, već ih tretiramo prirodnim lakom i uljima. Mi stojimo iza našeg kvaliteta i garantujemo vam da će podovi trajati najmanje 30 godina.

05

Pogledajte nabolje iz naše ponude

Vila Emerald

Vila Emerald

STAN 1

ikonica metri
135
ikonica plan stana
4 sobe
ikonica sprat
prizemlje

Stan smešten u prizemlju luksuzne Emerald Vile koja se nalazi u mirnom kraju Novog Sada u ulici Servo Mihalja, izgrađen je od najkvalitetnijih materijala i po vrhunskim standardima u građevinarstvu. Prostran i svetao, napravljen da pruži stanarima apsolutan komfor.

Emerald Residence 1

Danube Residence

STAN 8

ikonica metri
64
ikonica plan stana
3 sobe
ikonica sprat
I sprat

Stan smešten na prvom spratu stambene zgrade Danube Residence svojim vešto isplaniranim rasporedom prostorija nudi svojim stanarima udobnost i mir. Sama zgrada nalazi se u ulici Sime Matavulja.

Emerald Residence 2

Danube Residence

STAN 25

ikonica metri
99
ikonica plan stana
4 sobe
ikonica sprat
potkrovlje

Stan 25 u Emerald Danube Residence koja se nalazi u ulici Sime Matavulja na samom produžetku Bulevara Evrope ima posebnu pogodnost koju ćete obožavati- krovna terasa sa pogledom na predivnu panoramu grada idealna za uživanje tokom svakog godišnjeg doba.

Danube Residence

Danube Residence

STAN 28

ikonica metri
116
ikonica plan stana
4 sobe
ikonica sprat
potkrovlje

U sklopu stana 28 smeštenog u potkrovlju zgrade Emerald Danube Residence nalazi se i krovna terasa koja pruža savršen pogled u kom ćete uživati. Udoban i prostran stan na atraktivnoj lokaciji.

Kontakt

Telefon:
+381 64 820 8603

Email: stanovi@emeraldhill.rs

Adresa:
Bulevar vojvode Stepe 52

Pišite nam

    Prijavite se na naš newsletter

    MENI
    Right Menu Icon