Pretprodajni dani u Emerald Hill-u

  • U tri dana i uz razne kupovne pogodnosti, prodajni savetnici Emerald Hill-a će svim posetiocima predstaviti stambene jedinice novog “Emerald Garden Residence” projekta
  • Ovom prilikom, u pretprodaju će biti pušteni stanovi “Emerald Garden Residence” modernog prozračnog dizajna, inspirisanog toplinom zemljanih boja i baštenske atmosfere

Novi Sad, 27, 28, i 29 jul. 2020. godine – Savršena prilika da se upoznate sa uzbudljivom atmosferom našeg novog projekta, kao i da po najboljim uslovima kupite stan svojih snova, pruža se već u ponedeljak, 27. jula od 8 do 19 sati! Ovog leta Emerald Hill organizuje pretprodajne dane u svojim prostorijama u Bulevaru vojvode Stepe 52.

Kupite dom za svoju porodicu u stambeno poslovnom objektu “Emerald Garden Residence” koji svojim stilom, kapacitetima i organizacijom prostora redefiniše koncept življenja na Detelinari.

Naš arhitektonski tim je rešio goruće probleme savremenog stanovanja u urbanim centrima, poput nedostatka mesta za parkiranje i manjkavosti zelenih površina.

Objekat “Emerald Garden Residence” ima suterenski parking prostor na dva nivoa, sa 101 prostranim garažnim mestom, i pažljivo dizajniranu, samoodržavajuću zelenu površinu koja pokriva poslovni kompleks u prizemlju zgrade, pružajući užitak stanarima u momentima opuštanja, čijim prizorima su okruženi.

Prizemlje “Emerald Garden Residence” namenjeno je poslovnim objektima. Dovoljno je prostrano i optimalno isprojektovano da zadovolji i najzahtevnije poslovne korisnike.

Iznad prizemlja, na pet etaža, smešteno je 84 stambene jedinice, različite sobnosti i kvadrature, projektovane da funkcionalnošću i vrhunskim kvalitetom izrade prevaziđu očekivanja svojih budućih vlasnika. Ovaj objekat nudi vrhunsku termičku, hidro i zvučnu izolaciju, što izuzetno doprinosi kako udobnosti stanovanja, tako i niskim troškovima života.

Stanovi su opremljeni u saradnji sa najboljim proizvođačima opreme za građevinske objekte. Podne obloge renomiranog Tarketa daju utisak visoke klase, koju opravdavaju i dodatno potvrđuju visokokvalitetne Hansgrohe sanitarne armature, i elegantna italijanska keramika u kupatilima i kuhinjama.

“Emerald Garden Residence” nalazi se u neposrednoj blizini osnovne škole i dečijeg vrtića, a grad je urbanističkim planom predvideo izgradnju nove tržnice i fontane na susednoj parceli. Jedna od najvažnijih novosadskih saobraćajnica nalazi se na nekoliko stotina metara od objekta, dok sama zgrada apsolutno dominira lokacijom zauzimajući prostor na uglu ulica Janka Čmelika, Orlovića Pavla i Tarasa Ševčenka. Svojom monumentalnošću savremenog tipa, modernom fasadom i pratećim elementima, “Emerald Garden Residence” estetski oplemenjuje prostor u kom se nalazi i svojim stanarima pruža osećaj pripadnosti ekskluzivnom klubu vlasnika Emerald Hill objekata.

Useljenje se očekuje krajem 2022. godine.

Zakažite svoj lični termin za razgovor sa našim prodajnim predstavnicima, koji će Vam do detalja ukazati na sve mogućnosti i iscrpno odgovoriti na sva eventualna pitanja.

Svoj termin možete rezervisati pozivanjem broja telefona 021/382-99-20.

Najpovoljnije cene i značajni popusti dostupni su samo u pretprodajnim danima 27, 28. i 29. jula 2020!

MENI
Right Menu Icon