Stan za veliku porodicu u Emerald Garden Residence – četiri spavaće sobe

Višečlane porodice često imaju manjak prostora u svojim stanovima što nameće potrebu preseljenja u veću nekretninu. Na tržištu nema mnogo ponuda kvalitetnih petosobnih stanova koji mogu da pruže neophodan komfor velikim porodicama i postanu njihov topli dom.

Uočivši sve prisutniju potrebu za velikim stanovima u kojima svaki član može da ima sopstvenu sobu, odlučili smo da u našoj najnovijoj urbanoj palati Emerald Garden Residence isprojektujemo stan sa četiri spavaće sobe od bezmalo 120 kvadratnih metara.

Stan poseduje prostran dnevni boravak u uniji sa kuhinjsko trpezarijskim delom, dva udobna kupatila i lepom terasom pogodnom za trenutke opuštanja.

Orijentisan je na dve strane, pa prirodno svetlo dobija sa mirne ulice Tarasa Ševčenka i manjim delom sa ulice Janka Čmelika.

U velikom kupatilu je predviđen prostor za mašine za pranje i sušenje veša, ležeću kadu i ostalu kupatilsku opremu, dok je u manjem kupatilu smeštena tuš kada.

Kuhinja, u svojih 8,5 metara dužine omogućava savršenu organizaciju prostora, pa imate mogućnost da pustite mašti na volju i ovaj nezaobilazni kutak topline porodičnog doma opremite u skladu sa najnovijim trendovima. Postoji mogućnost ugradnje šanka sa visokim stolicama, što je fantastično koristan detalj za brzo obedovanje. U trpezarijskom delu ima više nego dovoljno prostora za postavljanje masivnog trpezarijskog stola, idealnog za porodična okupljanja, druženja i svečane trenutke.

Dnevna soba je svetla i prostrana. Iz nje se izlazi na terasu površine nešto manje od 8 kvadratnih metara, a svetlo dopire kroz dupla balkonska vrata, jedan dvostruki i dva obična prozora.

Četiri spavaće sobe obezbeđuju lični prostor i privatnost svim članovima porodice. Ovo je put ka višem standardu života, gde svako dobija udobnost življenja koju zaslužuje. Svi mi želimo da povremeno budemo sami, da imamo kutak samo za sebe u kom možemo da predahnemo, opustimo se ili jednostavno odmaramo i uživamo. Kada svaki član domaćinstva ima svoju sobu, ove želje postaju realnost.

Emerald Garden Residence je zgrada odlična za porodični život. U neposrednoj blizini su smeštene osnovna škola i obdanište, u prizemlju će biti veliki supermarket. Grad je usvojio plan o izgradnji doma zdravlja i pijace na parcelama naslonjenim na našu zgradu. Tu će se nalaziti i javna česma, fontana i lepa, opuštajuća zeena površina.

Ovaj kraj je idealno povezan linjama javnog prevoza sa svim delovima Novog Sada.

Ovakav stan je prilika koju ne smete propustiti, zato što Vi zaslužujete da živite udobno i nasmejano, u atmosferi pravog porodičnog doma.

 

 

 

MENI
Right Menu Icon