Stanovi za izdavanje, odlična investiciona prilika

U Novom Sadu se zaista mnogo traže kvalitetni novi stanovi za izdavanje. Ako imate funkcionalan, manji nov stan, do šezdeset kvadrata, dobro opremljen i namešten, lako ćete ga izdati u bilo koje doba po vrlo lepoj ceni.

U uslovima povoljnih kredita, čak i uz minimalno učešće, rata za kredit će biti manja nego kirija u većini slučajeva. Ovo je povoljno i za lica koja bi da investiraju u nov stan za izdavanje i za one koji žele da reše svoje stambeno pitanje putem kredita.

No, uvek postoje ljudi koji ne mogu da dobiju kredit, niti imaju gotovine za kupovinu stana, pa moraju da iznajme sebi krov nad glavom.

U tom smislu je investicija u nov stan za izdavanje odličan poslovni izbor. Rizik gotovo da ne postoji, naročito ako se zakup reguliše ugovorom, a ostvaruje se neto prihod i u slučaju da je stanodavac nekretninu kupio na kredit.

Sad samo ostaje da se odabere investitor od koga će se takav stan kupiti. Od presudnog značaja, za ovako važnu odluku, jesu renome investitora, te materijal i oprema korišćeni u gradnji. Termička, zvučna i hidro izolacija su često tačke razdvajanja u kvalitetu među građevinskim preduzećima. Neka, nažalost, pokušavaju da sebi smanje troškove i povećaju zaradu upotrebom jeftinijih materijala, što je, u biti, varanje kupaca, dok druga savesno pristupaju svom poslu i nude nove stanove visokog kvaliteta u kojima je život komforan i udoban.

Emerald Hill, u skladu sa svojom tradicijom i preko 100.000 m2 izgrađenih kvadrata u Novom Sadu, nudi samo najkvalitetnije materijale, debele zidove iza kojih se ne čuju komšije, odlične prozore koji savršeno zaptivaju, termo izolaciju najvišeg nivoa koja umanjuje troškove grejanja.

Ukoliko razmišljate da na ovaj način pasirate svoj kapital, treba da kupite baš onakav nov stan kakav će tržište da prepozna kao poželjan. Takvi stanovi se najlakše, najbrže i po najvišim cenama izdaju.

Emerald Hill vam nudi pregršt fantastičnih mogućnosti za investiciono ulaganje.

Evo nekih predloga:

    Zakažite sebi sastanak sa našim prodajnim osobljem i dobijte najpovoljnije komercijalne uslove za kupovinu novih stanova u Emerald Hillu.

    MENI
    Right Menu Icon