Ikonica zgrada

izgrađena stana
Ikonica metri

kvadratnih metara
Ikonica lokacija

lokacije
Ikonica torba

poslovnih prostora

01

MANJI RAČUNI

Stanovi koji štede za vas

Najsavremenijim metodama i tehnologijom izgradnje primenjenom u našim zgradama štedite na računima za troškove grejanja do 80% i na troškovima vode do 50%.

UVEĆANJE VAŠEG BUDZETA

Koristite novac za stvari koje Vam najviše znače! Kupovina stana u izgradnji i smanjenje troškova života povećava vrednost Vašeg kućnog budžeta. Saznajte više o uštedama klikom na dugme.

02

LAKŠE DO KREDITA

Podizanje kredita nikad nije bilo lakše

Podizanje kredita nikad nije bilo lakše.
Mi verujemo svojim klijentima. Pomažemo Vam da podignete stambeni kredit za nekretnine. Ukoliko vas zanimaju štedljivi stanovi, Novi Sad i mogućnost podizanja stambenog kredita, Emerald Hill će Vam pružiti podršku pri podizanju kredita kod poslovnih banaka.

KOMPLETNA LOGISTIKA ZA KREDITNE KUPCE

Dobijanje stambenog kredita nikad nije bilo lakše. Ukoliko Vas zanima kupovina stana, nekretnine, Novi Sad je mesto u kom biste želeli da živite, možemo Vam pružiti pomoć pri dobijanju stambenog kredit u poslovnim bankama za kupovinu naših stanova.

PRODAJA stanova i poslovnih prostora

Većina agencija za nekretnine Novi Sad smatra atraktivnim za miran i lep život, mi se slažemo sa njima. Pažljivo biramo lokacije za Vas. Naša tri moderna objekta su u ulicama Janka Čmelika, Servo Mihalja i Kiša Ernea. Možete pročitati više o svakom objektu klikom na dugme i saznati koji su stanovi na prodaju.

02

Vila Emerald

Emerald Hill

Emerald Residence 1

Emerald Residence 2

Danube Residence

Vila Emerald

Vila se nalazi u jednoj od najatraktivnijih lokacija za stanovanje u Novom Sadu. U mirnom je, porodičnom kraju. Vila sadrži tri stana, na svakoj etaži po jedan, sa posebnim garažama.

Emerald Residence 1

Objekat se nalazi na uglu ulica Kiša Ernea i novoplanirane Patrijarha Pavla. Zgrada je sklonjena od buke i ima mali broj stanova po ulazu.

Emerald Residence 2

Objekat se nalazi na uglu ulica Kiša Ernea i novoplanirane Patrijarha Pavla. Zgrada je sklonjena od buke, ušuškani su stanovi, Novi Sad još uvek pruža ovakve mogućnosti, sa malim brojem stanova po ulazu. Dodela ključeva je u toku!

Danube Residence


Emerald Danube Residence je projektovana tako da spoji sve prednosti života u gradu sa pogodnostima koje pruža život van gradske sredine. Smeštena je u neposrednoj blizini Dunava i Limana 4 u ulici Sime Matavulja broj 5, uz sam produžetak Bulevara Evrope.

Šta kažu naši stanari

Zoran Milić


„Jako sam zadovoljan svojim novim stanom, najviše time kako sam došao do njega. Ekipa iz Emeralda mi je puno pomogla pri podizanju stambenog kredita i kupovini prvog stana. Nije bilo tako stresno kao što sam se pripremao da će biti i kao što su moji prijatelji pričali da im je bilo. A stan je fantastičan! Preporučujem svima.“

 
zvezdice

Branislav Babić


„Oduševljen sam kvalitetom izgradnje stanova i kompletne zgrade. Izolacija, prozori, parketi, sve je vrhunsko. Zadovoljstvo je poslovati sa vama.“
 
zvezdice

Marija Savić


„Izuzetno sam zadovoljna saradnjom sa Emerald Hillom. Imali su strpljenja da mi odgovore na sva pitanja koja sam im postavila. I ono što je meni najvažnije, ispoštovali su sve što je dogovoreno. Hvala vam što ste mi pomogli u kupovini novog doma.“

 
zvezdice

Prijavite se na naš newsletter

MENI
Right Menu Icon